MENIU

eMAG Samsung Blue Week Best Deals – Top 5 cele mai bune electrocasnice Samsung ce au reduceri mari

eMAG are o promotie speciala pentru produsele Samsung, valabila doar in aceasta saptamana. Printre ofertele Best Deals am gasit o multime de preturi avantajoasa la electrocasnicele mari.

eMAG – Lista completa cu electrocasnice dar si alte produse Samsung ce au reduceri mari la eMAG in aceasta saptamana poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG a dat startul in aceasta saptamana unei promotii foarte interesante cu oferte mai bune ca niciodata pentru produsele Samsung. Samsung Blue Week aduce si oferte Best Deals ce au reduceri de peste 30% pentru mai multe electrocasnice mari. Noi vi le prezentam pe cele mai bune.

eMAG – Combina frigorifica Samsung

Prima oferta Best Deals de la Samsung pe care v-o recomandam are o reducere de 35%, un adevarat record si este pentru combina frigorifica. Acest model de combina e dotat cu doua usi, pe cea superioara fiind amplasat atat un dozator de apa cat si un display. Culoarea combinei este Metal Graphite, are functie No Frost, spatiu de depozitare pentru alimente de 321l si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu reducere de 35% poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat Samsung Eco Bubble

Masina de spalat rufe de la Samsung, modelul Eco Bubble face parte dintr-o gama renumita de masini de spalat rufe de foarte buna calitate. Modelul pe care noi vi-l recomandam are o reducere doar in aceasta saptamana de 45%, de-a dreptul fabuloasa. Masina are capacitate de incarcare a cuvei de 6kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Combina frigorifica Samsung

Reducere de 31% pentru combina frigorifica Samsung dotata cu doua usi, dispanser de apa pe usa superioada si display, dar si cu congelator. Combina are capacitate de depozitare pentru alimente de 310l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm. In plus, combina foloseste functia Full No Frost pentru a pastra alimentele proaspete mai multa vreme. Toate detaliile si pretul cu reducere pot fi gasite AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Samsung

Trecem la un model de masina de spalat rufe cu capacitate ceva mai mare, pentru o familie numeroasa sau pentru cei care trebuie sa spele multe rufe deodata. Masina Eco BUbble are capacitate de incarcare a cuvei de 7kg, printre cele mai mari de pe piata, insa nu este costisitoare, facand parte din clasa energetica A+++, 1200 rpM. Latimea masinii de spalat rufe este de 60cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Samsung

Ultima oferta BEST DEALS din promotia Samsung de la eMAG pe care noi v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o combina frigorifica simpla, dotata cu doua compartimente si congelator, ce are o reducere de pret de 29%. Combina are 311l capacitate de umplere cu alimente, face parte din clasa energetica A+ si are functie No Frost. Oferta completa o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
Samsung emag