MENIU

Scandal-monstru într-o localitate din Dâmbovița: 6 persoane au ajuns la spital. Poliţiştii au tras focuri de avertisment

Scandal-monstru într-o localitate din Dâmbovița: 6 persoane au ajuns la spital. Poliţiştii au tras focuri de avertisment

Un scandal-monstru în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit, duminică, în localitatea dâmboviţeană Bălteni, şase persoane fiind rănite. Pentru a aplana conflictul, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de avertisment. La faţa locului au intervenit şi mascaţii, dar şi jandarmii.

"Poliţiştii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa s-au deplasat imediat la faţa locului, pe strada Cazanului, în localitatea Bălteni, pentru aplanarea unui conflict produs între mai multe persoane, în cadrul căruia au fost folosite şi obiecte contondente. În urma intervenţiei, au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănită nicio persoană", a transmis, duminică seara, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Dâmboviţa.

În urma conflictului, şase persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 54 de ani au fost rănite, iar o altă persoană a fost evaluată medical la faţa locului.

"Conflictul a fost aplanat, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului", mai arată sursa citată.