MENIU

Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marele actor se reface după intervenția suferită

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se află internat la Spitalul Foișor din Capitală. Artistul se reface după intervenția chirurgicală și a transmis un mesaj pentru a-și liniști fanii.

Cum se simte Florin Piersic în prezent

Florin Piersic își revine după intervenția chirurgicală, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ, conform medicilor.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineață, de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă.”, au transmis medicii de la Spitalul Foișor, cei care îi monitorizează starea de sănătate legendei filmului.

Mesajul lui Florin Piersic

Chinul lui Florin Piersic a început pe 29 aprilie când a fost operat la genunchi. Actorul și-a îngrijorat serios fanii după ce a prezentat o stare de sănătate precară. Cu toate acestea, după ce a ieșit de la Terapie Intensivă, Florin Piersic a transmis un mesaj: „Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat în gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: «Sunt viu» şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la prof. dr. Adrian Molnar, dr. Horia Roşianu, dr. Florin Crişan, dr. Raed Arafat, prof. dr. Streinu Cercel, dr. Adrian Marinescu, eroii mei, dr. Şerban Dragosloveanu şi dr. Denisa Anastase, împreună cu dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operaţiei, dar … m-a şi adus înapoi”, a declarat Florin Piersic, arată news.ro.

Artistul are multe planuri de viitor și îi asigură pe fani că drumul lui nu se va opri acum: „Ţineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”.