MENIU

eMAG. Oferte la televizoare care “urca” pana la 42%

Reducerile nu se opresc la eMAG nici in luna februarie, tocmai de aceea trebuie sa profiti de zilele cu super preturi. Azi ai reduceri de pana la 42% la televizoare. Intra sa vezi toata oferta.

Intreaga lista cu televizoare la mega reducere poate fi consultata AICI.

Ai reduceri excelente la televizoare mai mici, de 80 de cm, LED HD si Full HD. Descopera magia culorilor vii, imagini cursive, cu miscari naturale si mult mai usor de utilizat, datorita slotului CI+. Monteaza mult mai simplu si rapid televizorul preferat si beneficiaza de o experienta excelenta la tine acasa.

Televizoarele LED Smart HD si Full HDcu diagonale intre 80 si 102 cm te asteapta cu reduceri de pana la 42%, claritate, contrast mai bun, culoare incredibil de clara si stralucitoare. Datorita iluminatului de fundal LED ai un consum redus de energie, luminozitate ridicata si culori vibrante. In plus, ai cele mai moderne si elegante design-uri, cu rame extrem de inguste si super slim, pentru a fi un obiect potrivit pentru orice incapere.

Daca iti doresti o experienta si mai apropiata de cinematograf, noile televizoare LED Smart cu imagine 4K Ultra HD si cu diagonale intre 102 si 126 cm pot fi exact cee ace cauti. Ai azi reduceri de pana la 45% la aceste televizoare vandute de eMAG. Cu rezolutie de patru ori mai mare decat a unui televizor normal HD, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii, cu perceptia unei adancimi sporite, contrast fara cusur si miscare naturala.

Nimic nu se compara cu un Smart TV, care iti ofera o selectie bogata de aplicatii online, vizionare la calitate suprema si experienta jocului mai buna ca oricand. Indiferent de sursa, te bucuri de imagini Ultra HD si de cea mai avansata tehnologie de upscaling, cu imagini clare si pline de detalii.

De la televizoare Super UHD Smart la televizoare QLED si OLED Smart cu diagonale intre 126 si 189 cm, ai cele mai frumoase experiente, datorita tehnologiilor de ultima ora. Ai experienta cinema premium chiar la tine acasa, datorita imaginii si sunetului avansate si super modernizate.

Usureaza-ti viata cu televizoare inteligente, de calitate superioara, ce ofera claritate si imagini optimizate pentru a putea vedea filmele preferate sau pentru a te putea juca impreuna cu familia sau prietenii asa cum iti doresti. Vezi oferta eMAG cu super reduceri la cele mai bune produse.

 

 

 

Mai multe articole despre:
emag