MENIU

eMAG Entertainment Days - Ultimele ore din noua promotie

eMAG a lansat un nou tip de promotie care se numeste Entertainment Days. Zilele distractiei au inceput pe site-ul magazinului online.

eMAG – Lista tuturor produselor din promotia Entertaiment Days poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

Noutate absoluta la eMAG unde debuteaza promotia Entertainment Days, zilele distractiei. Mai exact, retailerul a vizat cu reduceri consistente toate produsele care ne aduc bucurie, distractie, continut video, jocuri, ne umplu timpul liber.

Am aruncat si noi o privire peste preturile de la eMAG, in special in cadrul acestei promotii speciale si am fost surprinsi sa vede reduceri consistente. Va prezentam si voua principalele categorii de produse de la eMAG care au fost vizate de aceste reduceri.

eMAG Entertainment days – Telefoanele mobile

Cap de lista sunt telefoanele mobile in aceasta promotie de la eMAG, asa cum era si de asteptat. O multime de preturi bune pentru toate modelele, aveti si o rubrica de best deals unde gasiti reduceri la Samsung Galaxy S9 si la OnePlus, printre altele.

In categorie mai gasiti tablete, wearables si gadgeturi dar si accesorii pentru telefoane mobile si tablete. Ofertele sunt AICI.

eMAG – Televizoare

In categoria de distractie, pe locul 2 vine televizorul in fata caruia ne petrecem atat de mult timp. Preturi bune pentru tehnologiile cele mai moderne de la eMAG. Se gasesc discounturi de pana la 40% pentru televizoare HD, Full HD, 4K ULTRA HD, QLED, OLED si o multime de accesorii TV. Toate pot fi gasite AICI.

eMAG – av si hifi

O alta categorie, un alt tip de distractie. De data asta eMAG ne propune un sunet dar si o imagine de calitate inalta. De la Soundbar, home cinema, dvd si blu ray playere, sisteme audio performante, multimedia playere dar si videoproiectoare si accesorii, toate au preturile reduce uimitor de mult. Lista produselor si preturilor de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Audio

Trecem la o categorie de produse ceva mai mici, atat ca dimensiune cat mai ales ca pret la eMAG. Vorbim despre o multime de modele de casti audio cu fir, casti audio wireless, casti audio sport, mp3 playere si ipod-uri, boxe portabile si mai ales ebook readere si accesorii. Pe toate le gasiti cu reduceri de pana la 40% AICI.

eMAG – Foto si video

Atunci cand te distrezi vrei sa si imortalizezi momentele, asa ca eMAG vine cu propuneri de preturi bune pentru produse foto si video. De la camere video sport pana la accesorii pentru ele, aparate foto mirrorless, aparate foto DSLR, obiective si blitzuri, aparate foto ultrazoom, compacte, carduri de memorie foarte avantajoase, genti foto, rucsacuri, trepiede, camere video clasice si rame foto digitale. Toate sunt ingramadite si listate AICI.

eMAG – Jocuri de societate si sporturi de exterior

O categorie noua intr-o promotie noua de la eMAG: jocuri de societate si sporturi de exterior. Aici gasiti mai exact jocuri de societate precum catan sau rummy, accesorii pentru sporturile de echipa si cu paleta, vehicule electrice, biciclete, role, trotinete si skateboard-uri, dar si accesorii de camping si ceasuri sport. Aruncati o privire AICI.

eMAG – Mobilier de gradina

Nu in ultimul rand, cei de la eMAG s-au gandit si la distractia pe care o ai atunci cand stai in aer liber in propria gradina. Pentru ca totul sa fie perfect, ai preturi bune pentru seturi de mobilier de gradina, mese si scaune dar si hamace si leagane, gratare si acesorii de gratar si nu in ultimul rand umbrele si pavilioane intregi. Ofertele detaliate se gasesc AICI.

Mai multe articole despre:
null