MENIU

eMAG a dat start la Flash Deals! Cea mai rapida promotie din istorie

eMAG are o promotie deja foarte cunoscuta ce dureaza doar 3 ore. E vorba de Flash Deals. Grabeste-te!

eMAG – Lista ofertelor din promotia Flash Deals poate fi consultata accesandURMATORUL LINK.

eMAG are o promotie ceva mai speciala cu care clientii fideli sunt deja obisnuiti. Este vorba de promotia numita Flash Deals, o promotie fulgeratoare, care dureaza doar cate 2-3 si ofertele sunt limitate, insa reducerile sunt cele mai mari posibile. Am selectat rapid 5 oferte bune din promotia ce se afla acum in desfasurare si vi le detaliem si voua, mai jos, in articol:

eMAG Flash Deals – Frigider Arctic

O prima oferta ce atinge minimul istoric este pentru frigiderul de la Arctic care e produs chiar la noi in Romania. Frigiderul este dotat cu 2 usi, are volum de depozitare pentru alimente de 223l si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul e dotat si cu congelator si are inaltime totala de doar 146cm. Oferta include un discount de la eMAG de 31% si poate fi gasita AICI.

eMAG – Saltea Ortopedica

Au tot fost promotii pentru saltele ortopedice de foarte buna calitate, insa un pret cu reducere de 64% cu siguranta nu s-a mai vazut in niciuna dintre acele promotii. Acum e posibil sa cumperi cu asemenea pret salteaua ortopedica Medica Bio Memory Aquagel Air Fresh Materia Aloe Vera. Ofera completa si detaliile sunt AICI.

Telefon mobil Samsung Galaxy A8 la eMAG Flash Deals

Impresionanta si oferta pentru unul dintre telefoanele mobile foarte puternice de pe piata. E vorba de telefonul mobil Samsung Galaxy A8, varianta 2018, ce e dotat cu dual sim, adica poate administra doua cartele cu numar in acelasi timp si are memorie de 32GB. Telefonul e dotat si cu functia 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Oferta include un discount mare si un cadou la achizitionare. Detaliile sunt AICI.

Plita incorporabila Whirlpool in oferta eMAG

42% este reducerea pentru aceasta plita incorporabila de la Whirlpool daca va vine sa credeti. Un asemenea raport calitate/pret intalniti foarte rar. Plita poate fi integrata in mobilierul de bucatarie indiferent de culoarea acestuia pentru ca are sticla neagra extrem de eleganta si potrivita in orice decor. Plita functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare, aprindere electrica si gratare din fonta. Detaliile si pretul cu 42% reducere de la eMAG le gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Gorenje

Reducere de 39% in promotia Flash Deals de la eMAG pentru masina de spalat rufe produsa de Gorenje. Masina are capacitate de umplere uriasa de 8g, 1400 rpm forta de centrifugare si face parte din clasa energetica A+++, avand un consum de curent foarte scazut. Detaliile promotiei sunt AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6

Prima oferta pe care v-o prezentam este cea care ne-a impresionat cel mai tare si care se vinde cel mai repede. E vorba de telefonul mobil iPhone 6 care chiar daca nu mai este varf de gama este inca unul dintre cele mai performante ale momentului, de pe intreaga piata de gadgeturi. Telefonul are un design perfect cu colturi rotunjite, spatiu de stocare de 32GB pentru aplicatii, muzica si filmari, dar si multe alte functii. Oferta cu 31% reducere o gasiti AICI.

Reducere eMAG pentru telefonul Samsung Galaxy Note 8

Un alt telefon mobil deosebit este Galaxy Note 8, care spre deosebire de modelul precedent, chiar este varf de gama la Samsung. Telefonul e unul destinat in principal celor bussiness care vor sa citeasca mailuri si sa trimita mesaje cu multa usurinta, sa aiba o privire de ansamblu cat mai larga pe ecranul cu diagonala mare si sa poata sta conectati la internet de mare viteza cu functia 4G. Galaxy Note 8 are functie Dual SIM si un spatiu de stocare de 64GB. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Laptop HP 250 G5

Oferta de-a dreptul irezistibila, mai ales daca esti impatimit al tehnologiei, pentru un laptop cu configuratie ideala. HP 250 G5 are procesor Intel Core i5 cu frecventa de pana la 2.8 Ghz pe o arhitectura Skylake si un ecran cu diagonala de 15.6 inch. Laptopul are rezolutie Full HD, memorie de 4GB si un spatiu de stocare de 128GB de tip SSD pentru viteze mai mari. Laptopul HP are si unitate optica de tip DVD-RW. Oferta completa are un discount de 28% timp de 3 ore si poate fi gasita AICI.

Discount eMAG pentru combina frigorifica Hotpoint

Trecem la o alta categorie de produse, mai utile si mai folositoare probabil intr-o locuinta, insa si cu discounturi mult mai mari. Atingem pragul de 35% reducere reala pentru combina frigorifica de la Hotpoint. Aceasta combina are functia speciala Full No Frost pentru a nu produce deloc gheata, astfel alimentele sunt pastrate proaspete o perioada mai indelungata. Combina are volum de depozitare de 240l si face parte din clasa energetica A++, are doua usi si inaltimea sa atinge 189cm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe LG

LG este un producator de foarte mare calitate, chiar daca in domeniul masinilor de spalat rufe nu are foarte multe modele disponibile. Pretul masinii de spalat rufe de la LG e unul ce are reducere de 31% si include si o garantie a produsului de 24 de luni. Masina are functie Direct Drive si turbowash, o capacitate de incarcare uriasa de 9kg, 1400 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Este una dintre cele mai performante masini de spalat rufe si are un raport calitate/pret foarte avantajos. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null