MENIU

Cea mai BUNĂ SLUJBĂ din lume? Primeşti cheile unui bolid de lux şi mese gătite de un chef renumit

O familie din Londra a postat un anunţ către una dintre cele mai interesante slujbe, care vine la pachet cu vacanţe exotice, cu cheile unui bolid şi cu mâncare gătită de un chef renumit. 

Familia caută o dădacă pentru cei patru copii ai cuplului, de 2, 5, 7 şi 15 ani şi, pentru un salariu care ajunge, anual, la peste 130.000 de dolari, se cere o experienţă de aproximativ 15 ani în îngrijirea copiilor. 

Programul nu este unul uşor, fiind vorba de şase zile pe săptămână, dar vine la pachet cu o sumedenie de privilegii: timpul familiei este împărţit între cele patru case aflate în Londra, Barbados, Cape Town şi Atlanta, iar dădaca va primi cheile oricărei maşini a familiei doreşte, în garaj aflându-se un Porsche, un Range Rover şi un Maserati.

Părinţii, cei care au postat anunţul, susţin că îşi dau seama că au cerinţe mari, pentru că îşi doresc ca dădaca să îi ajute pe profesorii copiilor lor, care sunt educaţi acasă, pentru ca micuţii să îşi îmbogăţească şi mai mult educaţia.

Singura cerinţă care nu poate fi negociată este, spune anunţul, faptul că dădaca perfectă ar trebui să ştie tehnici de auto-apărare sau, în cel mai rău caz, să fie dispusă să facă un curs. Vezi anunţul AICI!

Mai multe articole despre:
0 Dădaca anunţ angajare cea mai bună slujbă