MENIU

SCRISOAREA DE ADIO a lui Ilie Vonica. Mesaj impresionant pentru soţia sa

Vonica explică în scrisoarea lăsată că arestarea soţiei sale l-a determinat să îşi ia viaţa

Proprietarul Grupului Polisano, Ilie Vonica, a explicat, în scrisoarea lăsată în locuinţa sa din municipiul Sibiu, că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să îşi ia viaţa, el cerându-i, totodată, iertare soţiei şi să aibă grijă de fiica lor, potrivit unor surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că, în scrisoarea pe care a lăsat-o în locuinţa sa din municipiul Sibiu, Ilie Vonica, proprietarul grupului Polisano, care s-a aruncat de la una din teresele casei, a explicat că arestarea soţiei sale l-a împins la acest gest.

Documentul este adresat soţiei, căreia Ilie Vonica i-a scris că nu poate trăi "singur", ştiind că ea este "acolo", adică în arest.

Potrivit sursei citate, omul de afaceri i-a cerut iertare soţiei atât pentru gestul pe care l-a făcut, cât şi pentru că nu a rezistat problemei pe care o avea familia sa. În scrisoare, Vonica i-a mai spus soţiei că a iubit-o foarte mult şi că, ştiind că este mult mai puternică decât el, o roagă să aibă grijă de tot, în special de fiica pe care o aveau împreună.

Aceleaşi surse au precizat că, din discuţiile avute cu apropiaţii familiei Vonica, s-a stabilit că omul de afaceri a refuzat să mănânce de când soţia sa a fost arestată, iar marţi, înainte de a se arunca în gol de pe o teresă a imobilului în care locuia, a fumat foarte mult.

Sursele citate au afirmat că scrisoarea de adio lăsată de Ilie Vonica se află în prezent la poliţiştii Secţiei 1 Sibiu, care realizează ancheta sub coordonarea unui procuror.

Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, a murit, marţi după-amiază, la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns după ce a căzut de la etajul vilei sale, iar prima ipoteză a anchetatorilor era că bărbatul a încercat să se sinucidă, sărind de la etaj.

Mai multe articole despre:
Sibiu scrisoare om de afaceri