MENIU

Bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului: Primăria Capitalei ar putea da 3,3 milioane de euro

<p>Catedrala Mantuirii Neamului</p>

Bisericile din Bucureşti ar putea fi "sponsorizate" cu 15 milioane de lei anul acesta. Patriarhul Daniel i-a trimis o scrisoare primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, prin care îi cere sprijin financiar pentru terminarea Catedralei Mântuirii Neamului, dar şi pentru consolidarea mănăstirii Antim, informează Realitatea TV.

Consilierii locali au ripostat însă cu privire la lipsa de transparenţă privind alocarea banilor şi spun că se mai gândesc dacă vor vota acest proiect. Deputatul independent Remus Cernea merge, însă, şi mai departe: îi cere demisia Gabrielei Firea.

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a anunţat că primarul general al Capitalei va cere în următoarea şedinţă de Consiliu General acordarea din bugetul Capitalei, la rectificare, a sumei de 4,3 milioane de euro. Din aceştia 3,3 milioane ar fi pentru Catedrala Mântuirii Neamului și restul de 1 milion de euro pentru Mănăstirea Antim.

Anunţ de ultima oră. Când va fi sfinţită Catedrala Mântuirii Neamului

Catedrala Mântuirii Neamului prinde contur. Patriarhia a apăsat pe acceleraţie. Cum arată acum

În principiu mai sunt doi ani până când trebuie finalizate lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului, atunci când România aniversează Centenarul Unirii.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat până acum din bugetul pe anul 2016 aproximativ 10 milioane de lei pentru biserici. Două milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, iar restul sumei se împarte pentru consolidarea ori modernizarea mai multor biserici din Capitală.

OFERTE FOARTE AVANTAJOASE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!