MENIU

A fost prins EVADATUL din Penitenciarul Rahova - Unde l-au găsit polițiștii pe traficantul de droguri

A fost prins EVADATUL din Penitenciarul Rahova - Unde l-au găsit polițiștii pe traficantul de droguri Foto: Profi Media

A fost alertă în București după ce un deținut a evadat din Penitenciarul Rahova. 

Autoritățile au fost în alertă ore bune vineri după ce un deținut a evadat în București. Bărbatul în vârstă de 34 de ani era condamnat la 1 an si 3 luni pentru trafic de droguri. Era închis în regim deschis și a părăsit punctul de lucru exterior. În momentul dispariției, vineri dimineață, în jurul orei 8, acesta era la un punct de lucru în sectorul 6, la un abator, în timp ce își executa pedeapsa în regim deschis.

Cristian Moloșag a fost găsit pe o stradă din cartierul Ferentari, se plimba liniștit, relatează Realitatea PLUS. De la momentul dispariției, acesta s-a plimbat mai multe ore și cu taxiul prin București. 

Bărbatul riscă o agravare a pedepsei după evadare.

Acesta are înălțimea de 1, 84 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr blond, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta tricou alb cu dungi roșii inscripționat cu sigla clubului Dinamo București, pantaloni de trening închiși la culoare și șapcă neagră.

Bărbatul de 34 de ani a fost dat și în consemn, a anunțat Poliția Capitalei, după ce a fost semnalată dispariția acestuia.

"În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 5 București, Poliția Locală Sector 6 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani", potrivit unui comunicat Penitenciarul Rahova. 

Mai multe articole despre:
detinut evadat