MENIU

Noi detalii în cazul dispariției Mădălinei Cojacari. Mama copilei a fost eliberată după 520 de zile de arest

Verdict surprinzător în cazul Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord! Diana Cojocari, mama fetiței, a fost eliberată după 520 de zile petrecute în arest. Femeia și-a recunoscut faptele și a pledat vinovată în fața instanței.

Cine este Mădălina Cojocari

Mădălina Cojocari a dispărut în urmă cu aproape doi ani, la vârsta de 12 ani, în Carolina de Nord. De atunci, cazul ei a devenit unul dintre cele mai mediatizate din Statele Unite, dar fetița nu a fost găsită. Mama ei a recunoscut că nu a raportat dispariția la timp, așteptând aproape o lună înainte de a anunța poliția.

Pe 21 noiembrie 2022, Mădălina nu s-a mai întors acasă, iar dispariția a fost raportată abia pe 15 decembrie 2022. După ce a pledat vinovată, Diana Cojocari a fost eliberată, atingând maximul de zile de arest prevăzute pentru acuzațiile aduse. Ea urmează să fie deportată în Republica Moldova, neavând cetățenie americană.

Bunica Mădălinei crede că nepoata ei este în viață, dar scenariul pe care și-l imaginează este îngrozitor. Ea îi acuză pe Diana Cojocari și pe iubitul acesteia că ar fi traficat-o pentru suma de 5 milioane de dolari.

Iubitul femeii a fost eliberat și el

Christopher Palmiter, iubitul american al Dianei Cojocari, a fost și el arestat în decembrie 2022, dar a petrecut mai puține zile în arest. El a fost eliberat pe cauțiune în august anul trecut, după ce a plătit 25.000 de dolari, chiar dacă suma inițială pentru cauțiune era de 200.000 de dolari.

Cazul Mădălinei Cojocari rămâne un mister neelucidat, iar eliberarea mamei sale și a iubitului acesteia nu aduce răspunsuri la întrebările despre dispariția fetiței. Autoritățile continuă să investigheze, în speranța de a descoperi adevărul și a aduce lumină asupra acestui caz dramatic.