MENIU

A postat o fotografie pe Facebook și acum are dosar penal

Unul din martorii din dosarul în care cap de afiş este baronul PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu, s-a trezit cu dosar penal fiindcă a postat pe Facebook o fotografie cu o armă de vânătoare în mână, deşi nu avea permis pentru o armă letală.

Eduard Boţilă, un mehedinţean care se numără printre martorii în dosarul baronului PSD de Mehedinţi Adrian Duicu, a postat pe Facebook, în luna decembrie 2014, două fotografii în care apare cu o armă de vânătoare în mână, scrie Adevarul.ro.
 
Drept urmare, bărbatul s-a trezit cu un dosar penal care a fost trimis spre soluţionare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova.
 
„În urma monitorizării reţelelor de socializare, a fost identificată fotografia în care apare persoana respectivă. Poliţiştii Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat şi au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, persoana respectivă apărând în fotografia respectivă cu o armă de vânătoare în mână. Acesta posedă permis de armă neletală“, a declarat Nicolae Lohon purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi. Urmărirea penală a fost începută in rem (pentru faptă).
Mai multe articole despre:
arme Facebook Eduard Botila