MENIU

Motivul halucinant pentru care 500 de români sunt concediaţi chiar acum: gropile

Infrastructura dezastruoasă din România pune pe butuci afaceri şi lasă fără slujbe sute de persoane. Peste 500 de români sunt chiar acum daţi afară din cauza gropilor din şosele.

La Beiuş, în judeţul Bihor, trei firme vor renunţa la aproape 600 de angajaţi, din cauza stării Drumului Naţional 76, dintre Oradea şi Deva. Patronii se plâng că materia primă ajunge greu în zonă, iar comenzile sunt onorate cu întârziere.

Cele trei firme din Beiuş, care au anunţat că vor disponibiliza sute de oameni sunt din industria uşoară, , potrivit Digi24.ro.

Nicolae Hoduţ - inspector şef adjunct al ITM Bihor: Numărul total de angajaţi preconizaţi a fi concediaţi sunt 567, iar domeniile de activitate din care urmează să fie concediaţi sunt în domeniul confecţiilor, îmbrăcăminte şi pantofi.

Reprezentanţii fabricii de încălţăminte spun că activitatea le-a fost afectată de starea dezastruoasă a drumului naţional 76 Oradea - Deva, care trece prin Beiuş.

„Suntem afectaţi în privinţa timpului de livrare şi a costului reparaţiilor mijloacelor auto, pe care îl suportăm, dar şi a periculozităţii ridicate a practicării unui asemenea drum zilnic de către unii dintre angajaţi, dar şi de conducerea fabricii." se arată într-un comunicat al fabricii de încălţăminte.

Şoseaua, care are şi propria pagină de Facebook, creată de şoferii nemulţumiţi, îi ţine la distanţă şi pe alţi investitori. Mai multe...

Mai multe articole despre:
disponibilizări concediere concedieri