Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea schimbă foaia! Anunţ de ultimă oră de la meteo. Săptămâna începe în forţă!

Saturday, 17 October 2015, 17:42 Sursă: REALITATEA.NET

În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar nu va ploua. În aceste condiţii, temperaturile maxime, la nivelul întregii ţări vor fi cuprinse între 14 şi 21 de grade.

În Bucureşti, ziua se anunţă caldă, cu aproximativ 20 de grade la amiază, ceva nori şi vânt în general slab.

La munte, cerul va fi temporar noros, local va ploua, iar vântul va sufla cel mult moderat. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă: la Păltiniş vor fi 12 grade, 15 la Predeal, 9 la Semenic, 14 la Sinaia, 11 la Stâna de Vale şi  7 sus pe vf Toaca.  

Luni, ziua va fi puţin mai caldă decât normal în sudul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil. Aici norii se înmulţesc mai ales spre seară când izolat va ploua. În restul ţării norii se vor aduna treptat, aria ploilor se va extinde dinspre regiunile vestice, iar pe spaţii restrânse se pot cumula cantităţi de apă importante. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului şi pe crestele montane, în special în Carpaţii Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade la Suceava şi 21 de grade la Alexandria, Giurgiu şi Călăraşi. Dimineaţa se menţin condiţiile de ceaţă.

În Bucureşti, săptămâna începe cu vreme uşor mai caldă. Termometrele vor indica 7…9 grade în zori şi 19…20 la amiază. Norii se înmulţesc către seară, dar probabilitatea să plouă este redusă. Dimineaţa este posibil să fie ceaţă.

Marţi, vremea se schimbă, aspectul vremii fiind în general mohorât. În vest, centru, nord şi la munte va ploua şi local, cantitaţile de apă vor fi mai însemnate. În restul ţării vor fi unele înnorãri si ploi doar pe arii mai restrânse. Vântul va sufla în general moderat în regiunile extracarpatice, iar în zona montană va avea intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…13 grade în nordul Moldovei şi 21 de grade la Giurgiu.

Vremea se schimbă şi în Bucureşti. Norii se însoţesc pe parcursul zilei, spre seară va ploua, iar termometrele vor indica în jur de 18 grade la amiază.


Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA