Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea, instabilă. Unde va ploua și care vor fi temperaturile maxime în următoarele trei zile

Wednesday, 17 August 2016, 07:40 Sursă: REALITATEA.NET

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii relativ extinse in regiunile intracarpatice si in zonele montane indeosebi in a doua parte a zilei si, pe suprefete restranse, cu precadere spre seara, in rest. Vor fi conditii de grindina si izolat se vor inregistra cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade, izolat, in vest si nord-vest si 33 de grade in Lunca Dunarii, conform Realitatea TV.

În București, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara, cand vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade.

La munte cerul va avea innorari temporar accentuate si mai ales dupa-amiaza, vor mai fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Valorile termice vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta.

La mare vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari dupa-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade. 

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, in sud-vestul tarii si in zona montana si pe arii restranse in rest. Izolat vor fi caderi de grindina si se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va avea unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nord-vestul si centrul tarii si 32...33 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi slabe, de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Dimineata vor fi 17-19 grade si la amiaza, 30-31 de grade.

VREMEA VINERI

Vineri, in sud-estul tarii, vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurta durata. In restul teritoriului, instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate si, local, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 32 de grade in sud-est (Calarasi, Slobozia, Braila, Galati).

In București, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Dimineata, 17-19 grade si o maxima termica in jur de 30 de grade. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA