Prognoza meteo: Vești proaste de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Tuesday, 21 May 2019, 17:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Prognoza meteo. Miercuri, vremea va fi în general instabilă în regiunile intracarpatice precum şi în zonele montane şi submontane, unde vor fi înnorări temporar accentuate, local averse şi descărcări electrice.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe spaţii mici, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala doar pe spaţii mici şi la cote mai reduse, în special după orele amiezii, cu o probabilitate mai mare în nord-est.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe crește, de scurtă durată în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 26 de grade.

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade.

Prognoza meteo. Vremea la munte

La munte vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Local şi temporar vântul va avea intensificări.

Prognoza meteo. Vremea la mare

La mare vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări trecătoare în timpul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 17 şi 19 grade.

Prognoza meteo. Vremea joi și vineri

Joi, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane și submontane, unde înnorările temporar vor fi accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare în nord-vest și în zona Munților Apuseni, cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestările specifice instabilității atmosferice își vor face apariția pe arii restrânse în special seară cu precădere în sud și sud-est.

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 17-18 grade în depresiuni și 27 de grade, frecvent în partea de sud-est a ţării.

În Capitală, cerul va fi variabil. Dimineața, 11-13 grade și temperatura maximă, 26...27 de grade.

Vineri se vor semnala averse pe arii relativ extinse. Îndeosebi în estul și în sud-estul țării ploile vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice, iar cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp, pe arii în general restrânse vor fi mai însemnate.

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în regiunile sudice, se vor încadra între 18 grade la Miercurea Ciuc și 24 de grade la Iași și Bacău.

În Bucureşti se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineaţa, 12-13 grade și temperatura maximă, în scădere față de joi va fi de 20...21 de grade.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri