Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo 9 octombrie. Cod galben și portocaliu de ploi abundente

Friday, 09 October 2020, 07:15 Sursă: Realitatea PLUS

În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în regiunile extracarpatice, unde la rafală vor fi viteze în geneal între 40 şi 50 km/h. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale datei în cea mai mare parte a ţării, cu maxime ce se vor încadra între 15 şi 23 de grade. În zonele joase, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

In Capiatala, vremea se va menţine închisă, temporar va ploua şi vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor atinge viteze în general de 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi 21...22 de grade.

La munte, in Carpaţii Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii extinse, mai ales sub formă de aversă, posibil însoţite de descărcări electrice, iar izolat se vor cumula cantităţi de apă însemnate. În restul zonei montane înnorările vor fi temporare, iar ploi slabe se vor semnala pe suprafeţe mici. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, dar şi în Munţii Banatului. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA