Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo 31 decembrie. Sfârșit de an cu temperaturi de 15 grade

Thursday, 31 December 2020, 07:13 Sursă: Realitatea PLUS

Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, mai persistente în cele din jumătatea de vest a ţării, unde va ploua pe arii extinse, pe alocuri moderat cantitativ.

La munte vor fi precipitaţii mixte şi, izolat, condiţii de polei, iar la altitudini de peste 1700 m vor predomina ninsorile.

În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile (mai ales averse, însoţite posibil şi de descărcări electrice) se vor semnala local, îndeosebi începând cu orele serii. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, cu precădere în Carpaţii Meridionali, iar local şi temporar la cote mai reduse şi în regiunile sud-estice. Dimineaţa, pe spaţii mici se va semnala ceaţă în regiunile extracarpatice.

In capiatala, vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate spre orele serii când vor fi averse de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 13...15 grade. Dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă.

La munte, vremea va fi în răcire ce se va resimţi mai ales la valorile nocturne. Cerul va avea înnorări, mai peristente în masivele vestice. Temporar vor fi precipitaţii mixte şi izolat condiţii de polei, iar la altitudini de peste 1700 m vor predomina ninsorile. În Carpaţii Occidentali, în vestul Carpaţilor Meridionali şi în nordul Orientalilor pe alocuri precipitaţiile vor fi moderate cantitativ. Mai ales ziua, vântul va avea intensificări în zona înaltă, cu precădere a Carpaţiilor Meridionali, unde, trecător zăpada va fi spulberată şi ninsoarea viscolită. Pe arii restrânse, pe văi şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA