Articolele din categoria VREMEA:

Vor fi precipitații! METEO pe TREI ZILE
Vor fi precipitații! METEO pe TREI ZILE
Vremea va fi predominant închisă. În jumătatea sudică a ţării şi local în rest vor fi ploi şi burniţe, exceptând zona montană, unde se vor semnala lapoviţe şi ninsori. Pe arii restrânse, în special în sudul Moldovei şi în Bărăgan se menţin condiţiile pentru producerea poleiului. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15 l/mp în sudul ţării şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi al Transilvaniei, precum şi pe crestele montane. Maximele vor fi cuprinse între minus 1 şi 11 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă.
Prognoza meteo pe trei zile
Plouă de Moș Nicolae! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea se menţine rece în regiunile extracarpatice, în timp ce în restul ţării va fi mai cald decât ar fi normal. În sud şi în est norii vor fi prezenţi toată ziua şi va ploua, iar în Moldova şi la munte, trecător vor cădea ninsori şi lapoviţă. Pe suprafeţe restrânse, în Moldova şi Muntenia se va semnala polei. Vântul va sufla tare în sudul Banatului, al Transilvaniei, pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 3 grade în Moldova şi 12 grade în Maramureş şi Crişana. Acum dimineaţa, pe arii restrânse este ceaţă.
Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vin ploile! PROGNOZA METEO pe trei zile
În sudul şi estul ţării vremea va fi mohorâtă şi rece. Va ploua în Dobrogea, Muntenia şi local în Oltenia, iar la munte şi în Moldova pe arii restrânse vor cădea precipitaţii mixte şi sunt condiţii pentru producerea poleiului. În regiunile intracarpatice, ceaţa matinală nu persistă foarte mult, astfel încât până la amiază printre nori se va arăta şi soarele. Vântul rămâne mai vioi în sudul Banatului şi la munte. Temperaturile maxime, la nivelul întregii ţări, vor fi cuprinse între minus 2 grade în Moldova şi 10...12 grade în zonele de deal din vest.  
Vreme friguroasă în continuare! PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Vreme friguroasă în continuare! PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Valorile termice vor marca o creştere uşoară, însă în regiunile extracarpatice se va menţine rece pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 4 grade în Moldova şi 11 grade în Dealurile de Vest. În Moldova izolat va mai ninge, în Oltenia şi pe arii mai restrânse în Muntenia vor fi precipitaţii mixte şi se menţin condiţiile de formare a poleiului, iar în sudul Banatului şi local în Dobrogea va ploua. Doar în nord-vest şi centru vor fi şi intervale cu soare. Vântul va mai avea unele intensificări în sud-vestul, sudul şi centrul ţării şi pe crestele montane.
Vremea se încălzește ușor! METEO PE TREI ZILE
Vremea se încălzește ușor! METEO PE TREI ZILE
Vremea va fi în general închisă şi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Se vor semnala precipitaţii pe arii relativ extinse, predominant sub formă de ninsoare în Transilvania şi în Moldova, zone unde se va depune strat nou de zăpadă, mixte în Oltenia, Muntenia şi în Maramureş şi mai ales ploi în rest. Local se menţin condiţiile de producere a poleiului. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...60 km/h în sudul şi în centrul ţării, iar la munte şi în sudul Banatului va sufla tare, cu peste 80 km/h. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între minus 3 şi 7 grade. Dimineaţa, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.
Record de frig pentru această iarnă
Cea mai SCĂZUTĂ TEMPERATURĂ din această iarnă s-a înregistrat LUNI DIMINEAŢĂ, la Miercurea Ciuc
Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat luni dimineata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 15 grade Celsius. Meteorologul de serviciu de la Statia Meteo Miercurea Ciuc, Tanko Karoly, a declarat ca aceasta valoare s-a consemnat in jurul orei 5.30, dupa care cerul s-a acoperit de nori si temperatura a crescut putin, pana la minus 13 grade Celsius, scrie Agerpres.
Precipitații mixte! METEO pe trei zile
Precipitații mixte! METEO pe trei zile
De ziua naţională vremea se înrăutăţeşte. Precipitaţiile se extind în toată ţara şi vântul se intensifică. În sudul ţării, la deal, la munte şi pe arii restrânse în centru vor predomina ninsorile, iar stratul de zăpadă va depăşi 10 cm. În Moldova va fulgui, iar în Banat şi în Crişana va ploua. Vântul rămâne alert, 50...60 km/h în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, iar la munte şi în sudul Banatului va sufla tare, cu peste 80 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 4 grade şi 7 grade.
Ninsoare în Bucureşti
Temperaturile, din ce în ce mai SCĂZUTE. PROGNOZA METEO pentru trei zile
Luni vremea va fi rece pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 1 grad în Moldova şi 9 grade în Dealurile Banatului şi Crişanei. Cerul va fi variabil în vestul şi nord-vestul teritoriului, în timp ce în rest norii vor persista. Temporar vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare, local în zona de munte şi în Moldova, lapoviţă şi ninsoare, pe arii restrânse în Transilvania, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. Vântul va avea unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului.
Vreme destul de rece! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vreme destul de rece! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor. Vor mai fi ninsori slabe pe arii restrânse la munte, câţiva fulgi de zăpadă în Moldova şi Transilvania, iar în Muntenia, Dobrogea şi estul Olteniei trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va mai avea unele intensificări doar pe litoral. Dimineaţa mai ales în jumătatea de vest a ţării pe arii restrânse se va semnala ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 1...0 grade în nordul şi centrul Moldovei şi 9...10 grade în Oltenia şi sudul Banatului.
VREME destul de urâtă! PROGNOZA METEO pe trei zile
VREME destul de urâtă! PROGNOZA METEO pe trei zile
Vremea se menţine închisă şi continuă să se răcească şi astăzi, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între zero grade în nordul Moldovei şi 12...13 grade în Oltenia. Temporar va ninge în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi pe arii mai restrânse în restul zonei montane. În Moldova şi estul Transilvaniei vor cădea precipitaţii mixte, iar în Muntenia, Dobrogea şi cu totul izolat, în rest, va ploua. Vântul se va intensifica în regiunile sud-estice şi la munte.