Vintilă, precaut înaintea meciului cu Academica Clinceni: ”Cu echipele mici au fost probleme!”

Sunday, 09 February 2020, 14:20 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Tehnicianul FCSB este de părere că elevii săi au nevoie de concentrare maximă, chiar dacă formația lui Ilie Poenaru se află pe locul 13 în Liga 1.

În tur, vicecampioana s-a impus cu 3-0, iar Bogdan Argeș Vintilă își dorește un rezultat la fel de bun atât mâine, dar și în meciurile cu Dinamo și Chindia Târgoviște.

”E important pentru că în anii precedenți cu echipele mici au fost probleme. Sunt importante cele 3 puncte. Nu este problema mea faptul că ei nu pot folosi cei doi jucători cei de la Clinceni. Presiune e faptul că noi trebuie să câștigăm mâine. Sincer, nu există meci ușor pentru FCSB. Când joci contra FCSB, îți poți salva sezonul. Există o dorință de a încurca pe cei mari.

Pe mine mă bucură victoria de mâine, nu am primit un cadou de la Gaz Metan. Depinde doar de noi, dacă noi câștigăm meciurile. Pe mine mă interesează doar ce face FCSB. Eu vreau să câștig. Sunt cele mai grele 3 meciuri. E o scădere de concentrare. E specifică vârstei. E posibil să fie provocați cei cu galbene, dar nu cred că vor pica în capcană. Surprize nu pot pregăti, am un lot restrâns. Nu există probleme de lot.” a declarat Bogdan Argeș Vintilă la conferința de presă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT