Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viitorul și Petrolul, arătate cu degetul! ”Două meciuri amicale… 6-7 cazuri de COVID la ploieșteni. Nu mai țipă nimeni!”

Saturday, 04 July 2020, 17:42 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Recent, șase jucători de la Petrolul Ploiești au fost depistați cu COVID-19, iar astăzi, Liga 1 este în stare de alertă, după ce arbitrul Iulian Călin a fost și el depistat pozitiv.

Cazul de COVID-19 al magazionerului de la Dinamo le-au dat mari bătăi de cap roș-albilor, iar suporterii formației din Ștefan cel Mare arată cu degetul către ultimele cazuri de infectare.

”Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ

Că și Covidul ăsta tot o ciumă este.

Au curs râuri de cerneală amestecată cu sânge pe toate paginile de ziar. S-a vorbit în emisiuni numai despre magazionerul lui Dinamo, ca despre un criminal care ar fi vrut să răspândească virusul morții prin Liga 1.

Omul nu avea nici urmă de covid. Dar în spitalele în care l-ați legat de pat, ar fi putut să ia toți virușii din lume. Doar, doar să li se adeverească tunetele și fulgerele abătute peste Dinamo.

Și dacă ar fi avut covid? Era vina lui? Avea lumea dreptul să îl vâneze pe magazioner? S-a călcat orice regulă de confidențialitate, mai ales când e vorba de datele medicale și de numele unui pacient.

Dinamo a fost interzisă peste tot. Jucătorii au stat 7 zile pentru contact cu magazionerul.

Cei de la Botoșani s-au antrenat ZILNIC, dar departe de ochii celor curioși. La Sfântul Gheorghe, la Clinceni și la Craiova s-au antrenat pe timpul pandemiei fără nicio restricție.

Viitorul cu Petrolul… două meciuri amicale… 6-7 cazuri de covid la ploieșteni. Nu mai țipă nimeni. Au fost testați? Au intrat în izolare cei de la Viitorul? Când vin rezultatele? Cine testează și cine tace?

Atenție! Nu vorbim de fotbal, de meciuri, de puncte. Vorbim despre un pericol pentru viețile unor oameni.

Dintr-o dată, niciun meci nu mai este afectat.

Totul depinde de prietenia cluburilor cu DSP-ul din zonă.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT