VIDEO | Man, decisiv pentru FCSB la Iași! ‘Roș-albaștrii’ au ratat ocazii mari în repriza a doua

Tuesday, 03 December 2019, 23:17 Sursă: Realitatea.NET

FCSB a câștigat meciul din deplasare cu Politehnica Iași, scor 2-1, în etapa a 19-a din Liga 1. ‘Roș-albaștrii’ au dominat autoritar și au ratat mai multe ocazii clare de gol în repriza a doua, scrie realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta

Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 15, după acțiunea remarcabilă a lui Platini în banda dreaptă.

În minutul 30, FCSB a primit un penalty, după ce Breeveld l-a faultat în careu pe Florin Tănase. Tot decarul oaspeților a transformat lovitura de la 11 metri.

În repriza a doua, FCSB a jucat foarte bine și a controlat meciul. Florinel Coman și Harlem Gnohere au ratat ocazii foarte mari.

Dennis Man a adus toate punctele pentru ‘roș-albaștri’, după reușita din minutul 90+2.

Golurile pot fi văzute pe site-ul realitateasportiva.net.

Statistica spune totul despre situația din repriza a doua: raportul ocaziilor de gol a fost 12-3 pentru FCSB, șuturi pe poartă 5-0, posesia 66-34%.

Poli Iaşi: Rusu – Cabral, Breeveld, Frăsinescu, Radu – F. Cristea, Passaglia – Platini, Onea (Devesea ’82), Bîrnoi (Assulin ’72) – A. Cristea (Bălan ’73). Antrenor: Mihai Teja.

FCSB: Bălgrădean – Manea (Popa ’85), Planic, I. Cristea, Panţîru – Oaidă (Vînă ’70), Nedelcu (Gnohere ’46), Popescu  – Man, Tănase, Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

În urma acestui rezultat, FCSB se menține pe locul 6 în clasament. De cealaltă parte, Poli Iași e fără victorie de cinci meciuri.