Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Fanii Craiovei, nemulțumiți de decizia Guvernului! Casele de bilete din Bănie au fost închise

Sunday, 08 March 2020, 15:53 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunțat că se interzic activitățile publice și private la care participă mai mult de o mie de persoane. Măsura se aplică de astăzi până pe 31 martie.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, este programat pe Arena Națională, de la ora 20:30. Aproximativ 20.000 de spectatori erau așteptați la acest eveniment.

“Eram gata de plecare. Am așteptat să se încheie ședința de la Liga Profesionistă de Fotbal, unde s-a confirmat că meciul se va juca fără spectatori… și nu avea rost să ne mai punem în mișcare. Vă dați seama că ne așteptam să mergem acolo, dar asta este! Am chemat oamenii aici, i-am anunțat în mod oficial, ca să nu mai creăm discuții. Și-au primit banii pentru deplasare. Urmează să rezolve și cei care și-au luat bilete de la club. Ar fi trebuit să plecăm cu patru autocare, a spus unul dintre suporterii care au vrut să facă deplasarea la București.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT