VIDEO | Cristiano Ronaldo are urmași la judo! Portughezii au luat Liga Campionilor

Saturday, 08 December 2018, 14:04 Sursă: REALITATEA.NET

Liga Campionilor la judo s-a încheiat ieri la București. Portughezii de la Sporting CP Lisabona au câștigat aurul la masculin. Noul ministrul al Tineretului și Sportului, specialist în judo, a urmărit pe viu meciurile de la Sala Polivalentă.

Adaugă părerea ta

Pentru prima dată în istorie, meciurile din Liga Campionilor și Liga Europa la judo se desfășoară în același timp, în același oraș, iar Bucureștiul are onoarea să le găzduiască.

Campionii de la Sporting Lisabona au făcut poze și au transmis live de pe podium pe rețelele de socializare, în timp ce se intona imnul Portugaliei, apoi au cântat și au dansat cu medaliile la gât. Euforici peste măsură, câștigătorii Ligii Campionilor au mărturisit că se simt mai buni decât cel mai cunoscut sportiv portughez la momentul actual, Cristiano Ronaldo, învingător și el în Liga Campionilor, de cinci ori, dar la fotbal.

Sportivii români (CSM București, la masculin, Dinamo Cluj-Napoca, la feminin) au fost la un pas de podium, pierzând bătăliile pentru medaliile de bronz, sub privirile noului ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, ale preşedintelui COSR, Mihai Covaliu, precum si ale preşedintelui Uniunii Europene de Judo (EJU), Serghei Soloveicik.

Șeful sportului românesc, specialist în judo, a stat în permanență lângă Alina Dumitru, judoka retrasă din activitate, câștigătoare a aurului olimpic. Bogdan Matei a recunoscut că nu s-ar încumeta să intre pe tatami nici acum cu Alina și i-a felicitat pe „tricolorii” care au fost la câteva secunde de medaliile istorice.

Vezi pe realitateasportiva.net imagini de la eveniment și interviuri cu ministrul Tineretului și Sportului, președintele COSR și judoka români.