Victor Ponta se implică în conflictul CSA Steaua – FCSB!

Monday, 24 June 2019, 20:19, Sursă: REALITATEA.NET

Fostul premier Victor Ponta, președintele partidului PRO România, este de părere că juristul Florin Talpan a avut o influență negativă în conflictul CSA Steaua – FCSB. Ponta susține că FCSB este Steaua.

Adaugă părerea ta

Colonelul Florin Talpan este juristul care a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali și omul care a câștigat mai multe procese cu omul de afaceri, care a fost obligat să redenumească clubul din Liga 1 în FCSB.

În acest moment al procesului, CSA Steaua cere în instanță prejudicii în valoare de 37 de milioane de euro pentru o presupusă folosire abuzivă a mărcii Steaua.

„Eu cred că individul ăla de la CSA Steaua, Talpan, este groparul Stelei, unul dintre groparii sportului din România. Toate lucrurile pe care le-a spus şi făcut sunt realmente aberante. Nu trebuie să îți placă de Gigi Becali, să fii de acord cu el, dar nu poţi face tot ce a făcut individul ăsta, Talpan.

Pentru mine, da, FCSB este Steaua. Mă uit la ei și îi consider Steaua! Bravo pentru Gigi Becali că a dat bani pentru sport. Restul… nu mă puneți să caracterizez.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: Ultimele Stiri