Veşti noi despre Michael Schumacher: "Din păcate, nu sunt bune"

Thursday, 04 February 2016, 19:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Multiplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher primeşte încă tratament intensiv şi îngrijiri de specialitate la locuinţa sa din Elveţia. Recent însă, Luca di Montezemolo a anunţat că veştile despre Schumacher "din păcate, nu sunt bune", relatează Eurosport.

"Viaţa este ciudată. El a fost un pilot fantastic şi nu a avut decât un accident la Ferrari, în anul 1999", a spus acesta, fără a oferi, totuşi, mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a fostului pilot german de F1.

În decembrie 2015, s-au împlinit doi ani de la gravul accident de schi suferit de Michael Schumacher.

În decembrie 2013, sportivul, în vârstă de 46 ani, s-a lovit cu capul de o stâncă, după ce s-a aventurat într-o zonă din afara pistei, în stațiunea Meribel din Alpii francezi. În urma loviturii, extrem de puternice, casca de protecție pe care o purta s-a rupt în două. Ancheta deschisă de poliția franceză pentru stabilirea cauzelor accidentului a fost ulterior clasată.

Imediat după accident, fostul campion a fost transportat la un spital din Grenoble (Franța), fiind plasat în comă indusă și supus la trei intervenții chirurgicale. El a rămas în comă timp de mai multe luni, fiind mutat ulterior într-o clinică din Lausanne, în iunie 2014, iar apoi la locuința sa din Elveția, câteva luni mai târziu, unde își continuă recuperarea și în prezent, potrivit Agerpres.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri