Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Va juca sau nu FCSB în Ghencea? ”Ar fi bine să se bucure cât mai multe echipe!”

Friday, 29 May 2020, 12:40 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Noul stadion din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Costurile lucrărilor se ridică la 96 de milioane de euro, iar stadionul va fi gata în acest an.

INFO: Potrivit documentelor CNI, beneficiarul stadionului Steaua – Ghencea este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. CSA Steaua și FCSB sunt într-un conflict juridic de durată.

Gică Popescu, consilierul onorific al premierului României, a dezvăluit cine va deține drepturile de folosință pentru viitoarea ”bijuterie” din Ghencea, arenă care a stârnit diverse discuții în ultima perioadă.

“La Ghencea proprietar e ministerul Apărării. CNI doar le construieşte, decizia o iau proprietarii. Am văzut declaraţia ministrului Tineretului şi Sportului care spune că sunt stadioane ridicate din bani publici, mie exclusivitatea mi se pare exagerată, dar nu sunt eu în măsură să decid.

Ar fi păcat ca aceste stadioane, la cât au costat, să nu fie folosite de cât mai multă lume. Respectă normele UEFA, ar fi bine să se bucure cât mai multe echipe de aceste stadioane, dar nu ştiu ce au de gând proprietarii, operarea acestor arene nu e deloc ieftină.” a declarat Gică Popescu pentru DigiSport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT