Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şumudică, după victoria giurgiuvenilor: Nu Steaua a pierdut titlu, Astra l-a câştigat

Tuesday, 26 April 2016, 00:03 Sursă: REALITATEA.NET

Astra a dominat categoric jocul și s-a impus prin golurile marcate de Valerică Găman (29 — penalty), Filipe Teixeira (50), Denis Alibec (77) și Daniel Florea (87). Pentru mureșeni a marcat un gol superb argentinianul Nicolas Gorobsov (86), cu un șut la vinclu din afara careului.

Penalty-ul din care giurgiuvenii au deschis scorul, acordat după un contact între Ivan Gonzalez și Alibec, a fost contestat de mureșeni.

ASA a jucat în zece oameni din minutul 75, când Gabi Matei a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Alibec a mai ratat câteva ocazii de gol (5, 34, 44), alte situații bune fiind irosite de Junior Morais (39), Takayuki Seto (46) și Daniel Niculae (89). ASA a avut și ea oportunități prin Gabi Mureșan (11) și Paul Pîrvulescu (23).

Extrem de acid pe toată durata campionatului, Şumudică nu a rămas nici de această dată dator. Duckadam şi Hagi au intrat în colimatorul tehnicianului liderului.

"O să fac o conferinţă de presă pentru a le răspunde tuturor celor care m-au atacat. Acest club merită mai mult respect. Vreau să îi spun de pe acum acestui simbol FCSB-ist Helmuth Duckadam: Steaua nu a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat pentru că a condus încă din tur", a spus antrenorul, pentru ca apoi să îl ia la "ţintă" şi pe Hagi, care afirmase că tehnicianul are "intrare" la FRF: "Nu ştiu ce vrea să spună domnul Hagi, ca antrenor săracul nu a reuşit să mă bată. Începea meciul cu mine în sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe dedesubt", notează digisport.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT