Simona Halep, sexy şi sumar îmbrăcată, într-o barcă

Thursday, 13 June 2019, 17:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Simona Halep încearcă să se mai deconecteze după ce a fost eliminată în sferturi la Roland Garros. Galeria Foto.

Simona Halep va participa în weekend la un eveniment de tenis demonstrativ, la Cluj, turneu amical pentru care şi-a făcut apariţia în România şi Darren Cahill, fostul antrenor al sportivei noastre. Australianul a sosit în România pentru a participa, alături de Simona la evenimentul de la Cluj-Napoca, Sports Festival, pe 15 iunie. Antrenorul care a colaborat cu Halep până la finalul lui 2018 a promovat într-o manieră amuzantă evenimentul de la sfârşitul săptămânii.

Cum se distrează Simona Halep, în Galeria Foto.

Simona Halep s-a distrat pe apă, până la meciurile demonstrative. Numărul 8 WTA s-a plimbat cu ski jetul, dar şi cu barca cu motor. Jucătoarea noastră a adoptat o ţinută sexy, care s-o răcorească în aceste zile, când s-a abătut canicula asupra unor zone din Romania.

Sports Festival, un eveniment desfășurat la Cluj în perioada 13-16 iunie. Simona Halep va face echipa cu Marius Copil sâmbătă, într-un meci demonstrativ. Adversari le vor fi două nume mari din lumea tenisului mondial - Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI