Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Recomandare de la LPF! Ce noi reguli vor trebui să respecte fotbaliștii din Liga 1

Wednesday, 11 March 2020, 17:21 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Jucătorilor li se recomandă să renunțe și la obiceiul de a bea apă din aceeași sticlă din care a mai băut și altă persoană.

„În timpul desfăşurării meciurilor jucătorii să evite contactele între ei sau cu alte persoane (cum ar fi cele care survin în momentele de bucurie după marcarea golurilor, îmbrăţişări şi alte asemenea, saluturile prin strângerea mâinii de la începutul sau de la sfârşitul jocurilor etc)

Nu se va bea apă (sau orice alte soluţii de rehidratare etc.) din aceiaşi sticlă/recipient cu o altă persoană. Nu se vor schimba prosoape, halate de baie sau alte obiecte de acest gen, între coechipieri/personal etc. (…) Se vor pune articolele şi hainele personale în saci, evitând să fie lăsate sau expuse în vestiare sau în coşurile comune. (…) Instalaţi distribuitoare automate cu soluţii de curăţare dezinfectante adecvate, atât în vestiare cât şi în toalete”, se arată în comunicatul transmis de LPF.

Aceste recomandări vin în urma epidemiei de coronavirus care ia amploare în România. Până în acest moment, în țara noastră au fost confirmate 35 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-14 10:17:28
Felicitări Gigi Becali

Tine tradiția arata ne ca se poate trai nu numai în masini

Alte articole din: SPORT