Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Planul pus la cale de LPF pentru sezonul viitor! Cluburile riscă sancțiuni dure

Saturday, 25 July 2020, 19:18 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Din sezonul viitor, cluburile care vor avea mai mult de trei fotbaliști infectați cu noul coronavirus vor intra în carantină pentru 14 zile și vor pierde meciurile la masa verde. De altfel, LPF dorește ca testele să fie efectuate mult mai des.

„Din acest sezon, am tras învățămintele necesare pentru sezonul următor. Testarea din 14 în 14 zile nu este eficientă. Avem nevoie de o testare din 7 în 7 zile. Sancțiunile nu au niciun efect.

Există o singură sancțiune care poate fi impusă și să aibă efect. În cazul cluburilor care au mai multe cazuri: 3, 5 sau 6 cazuri, să se impună izolarea pentru 14 zile și pierderea meciurilor cu 3-0. Consider ca acest lucru îi va responsabiliza mai mult.

Obiectivul, în sezonul următor, este acela de a termina competiția pe teren, de a încasa banii din drepturile TV, de a nu mai exista cazuri de Covid-19, focare, cum am avut în acest sezon, și cred că toată lumea ar trebui să fie de acord.

Sancțiunea pe care o propun cred că-i va responsabiliza mult mai mult pe conducătorii cluburilor”, a spus Justin Ștefan, potrivit AntenaSport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT