Planic și-a aflat pedeapsa după eliminarea din meciul CFR Cluj – FCSB

Wednesday, 05 February 2020, 19:48 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Bogdan Planic a comis un fault la marginea careului, în minutul 77 al meciului. La faza imediat următoare, CFR Cluj a înscris prin Vinicius.

FC CFR 1907 Cluj vs. FC FCSB – eliminare – În baza art. 63.1.e, coroborat cu 63.2.1 din RD se sancționează jucătorul Planic Bogdan (FC FCSB) cu suspendare pentru un joc și o penalitate sportivă de 740 lei„, se arată în hotărârea Comisiei de Disciplină a FRF.

Prin urmare, Bogdan Planic va rata meciul cu FC Voluntari, de joi, o restanță din etapa a 18-a din Liga 1.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-05 19:49:12
florin

PARIURI SPORTIVE - TEAPA GS BET ABC BETTING SRL/ALLEGRIA BETTING SRL! Aceasta firma fantoma “condusa” ( ABC BETTING SRL/ALLEGRIA BETTING SRL) de un tigan pe nume Sorin Gheorghe, lucreaza prin interpusi, face evaziune fiscala la greu, plateste salarii de mizerie+ o diferenta mica la plic la negru si insala jucatorii neacordandu-le castiguile, invocand ca e frauda de soft. Acest tigan va face puscarie. Metoda: joci si castigi, nu primesti banii pentru ca te acuza ca ai intrat in system, iti face plangere la politie si uite asa niciodata nu incasezi banii de la mafiot. NU INCHEIATI PARTENERIATE CU ACEASTA FIRMA, VETI LUA TEAPA, DACA SUNTETI JUCATORI DE ASEMENEA. FERITI-VA DE TEPARII DE LA PARIURI SPORTIVE : ABC BETTING SRL (GS BET) ALLEGRIA BETTING SRL, VETI CUMPARA BILETE DEGEABA!

Alte articole din: SPORT