Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Planic, aproape să scape de ‘coșmarul’ FCSB! “FIFA și TAS îi vor da dreptate”

Wednesday, 01 July 2020, 15:47 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Ruptura dintre Planic și Becali s-a produs după ce sârbul a refuzat înjumătățirea salariului, pe fondul suspendării competițiilor din cauza pandemiei de coronavirus. În plus, patronul de la FCSB a fost deranjat de mai multe declarații făcute de către impresarul fundașului.

Deși FCSB susține că Bogdan Planic mai are contract până în vara anului 2021, impresarul fundașului susține că înțelegerea expiră în această vară.

Clubul a ales să îi suspende contractul, conform legii din România. FIFA spune că poți să suspenzi contractelor conform legii, dar trebuie să porți o negociere cu jucătorul. Din câte am înțeles, a fost o negociere și nu a fost o negociere.

I s-a trimis o propunere de diminuare a contractului la care jucătorul nu a răspuns și atunci rămâne de văzut dacă se vor aplica legile interne sau regulamentul FIFA. Eu simt că jucătorul are dreptate, că FIFA va da dreptate jucătorului și dacă se va ajunge la TAS, cred că și TAS îi va da dreptate“, a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei, pentru ProSport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT