Ministrul francez al Sportului, Roxana Mărăcineanu, ia partea comunității gay! Fanii din fotbal au luat foc

Saturday, 14 December 2019, 14:37 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea.NET

Ministrul francez al Sportului, Roxana Mărăcineanu, a fost insultată și stropită cu apă de ultrașii furioși la un meci de fotbal de liga a III-a disputat la Paris. Ultrașii sunt nemulțumiți că ministrul de origine română a cerut suspendarea partidelor de fotbal în cazul în care fanii au un comportament homofob. 

Roxana Mărăcineanu a intrat în vizorul ultrașilor francezi, după ce a luat partea comunității gay. Ministrul sportului a propus ca meciurile să fie suspendate în cazul în care supoterii scandează și folosesc cuvinte injurioase la adresa homosexualilor.

Am înțeles că anumiți fani consideră că luarea mea de poziție împotriva cuvintelor «pédé» și «enculé» pe un stadion de fotbal este o îngrădire a libertății lor.

Dar ei au libertatea de a se deplasa pentru a-și susține echipa. Mă interesează și libertatea compatrioților care au o altă orientare sexuală de a nu fi jigniți. Cer respect pentru toți, a spus Roxana Mărăcineanu.

Vezi pe realitateasportiva.net mai multe detalii dar și imaginile șocante cu ultrașii francezi care o stropesc cu apă pe Roxana Mărăcineanu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL