Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LPF a dat răspunsul cu privire la amânarea meciurilor Dinamo- Astra și Poli Iași-Viitorul!

Thursday, 29 October 2020, 15:44 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

După focarul de coronavirus de la echipa Viitorul Constanța, acolo unde au fost depistate nouă cazuri de COVID-19, acum a venit rândul Astrei Giurgiu să fie lovită de acest ghinion. Potrivit ultimelor informații, la clubul giurgiuvean au fost depistați pozitiv nu mai puțin de 15 fotbaliști!

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Iustin Ștefan, a declarat că atât Viitorul, cât și Astra au înaintat cereri de amânare a meciurilor din această etapă, din cauza problemelor de efectiv. Răspunsul Ligii a venit imediat.

“A existat o cerere de amânare de la Viitorul, există și o cerere de la Astra, însă toate aceste cereri vor fi tratate conform dispozițiilor regulamentare în vigoare. Dacă ai 13 jucători disponibili, dintre care un portar, trebuie să joci!

Îi testează (n.r. pe jucătorii de la echipa a doua) pentru că mulți dintre acești jucători există pe lista B, iar clubul poate să apeleze la acei jucători dacă îi testează. Dar îi testează pentru că ei joacă cu echipa a două în competițiile organizate de FRF.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT