Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Iordănescu este, oficial, antrenorul Naţionalei. FRF nu a votat rezilirea contractului cu Piţurcă

Monday, 27 October 2014, 13:56 Sursă: REALITATEA.NET

Anghel Iordănescu este, în mod oficial, noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României.

"Propunerea preşedintelui a fost validată. Anghel Iordănescu e selecţioner şi cei trei antrenori, secunzi", a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş şi membru în Comitetul Executiv al FRF.

Selecţionerului Anghel Iordănescu, care îndeplindeşte şi funcţia de director tehnic al FRF, i se va întocmi un contract separat, care urmează să fie validat într-o altă şedinţă a Comitetului Executiv.

Mai mult pe Mediafax.

De ce nu s-a votat rezilierea contractului cu Piţurcă

Comitetul Executiv al FRF nu a votat, luni, rezilierea contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă, decizia de încetare a colaborării cu tehnicianul nefiind supusă aprobării, deoarece a fost asumată de preşedintele Răzvan Burleanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre mebrii CEx.

 "S-a ridicat problema prejudiciului adus FRF prin rezilierea acestui contract de către un membru al Comitetului Executiv, dar preşedintele (n.r. - Răzvan Burleanu) nu a dorit să facă niciun comentariu în cadrul şedinţei. Nu s-a mai suspus la vot rezilierea contractului pentru că nu era normal să ne asumăm noi ceea ce deja se hotărâse", a afirmat, pentru MEDIAFAX, sursa citată.

La finalul şedinţei de luni a Comitetului Executiv, preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a confirmat faptul că nu s-a votat rezilierea contractului lui Victor Piţurcă şi că a existat doar o informare în acest sens a preşedintelui Răzvan Burleanu. "Da, s-a vorbit despre contractul lui Piţurcă, a fost o informare a domnului preşedinte legată de rezilierea contractului lui Piţurcă. Nu s-a votat. A fost doar o informare referitoare la desfacerea acestui contract. Acea hotărâre a Comitetului de Urgenţă s-a supus votului şi s-a votat", a spus Argăseală.Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT