Ion Ţiriac atrage atenţia: Să facem sport, ne apropiem de genocid împotriva tinerilor!

Friday, 14 October 2016, 18:23, Sursă: REALITATEA.NET

Ion Ţiriac a făcut mai multe declaraţii despre situaţia sportului românesc, în exclusivitate în cadrul unei ediţii speciale "Jocuri de Putere". Acesta a spus că România trebuie să investească in infrastructura sportivă, pentru că altfel, ţara se îndreaptă către un genocid împotriva tinerilor. Fostul tenismen a mai punctat că unii copii de grădiniţă nu ştiu să meargă, nu să alerge, şi asta din cauza lipsei de mişcare şi a faptului că li se pune o tabletă în mână încă de la doi ani.Totodată, acesta a mai spus că Bucureştiul are nevoie de cel puţin 10 patinoare, întrucât Budapesta are 23.

Adaugă părerea ta

Ion Țiriac a mai anunţat că sâmbătă va fi inaugurat patinoarul Otopeni, a cărui contrucţie a finanţat-o, acesta fiind doar prima arenă din cadrul complexului sportiv pe care fostul jucător de tenis intenționează să îl ridice pe aproximativ 20 de hectare în orașul Otopeni.

În plus, omul de afaceri a insistat asupra nevoii de a face sport:

"Trebuie să facem sport, ne apropiem de genociod împotriva tinerilor. Terenuri între blocuri nu mai există, copilul nu mai ştie să meargă, nu să alerge, are tableta în mână de la doi ani. România a ajuns de râsul lumii, din toate punctele de vedere(...) Ne trebuie patinoare cel puţin 10 în Bucureşti, în Budapesta sunt 23", a declarat Ţiriac.

Acesta a mai precizat că a avut întâlniri cu premierul Dacian Cioloş, pentru a discuta desăpre evetuale investiţii care trebuie făcute în sport, dar s-a întâlnit şi cu Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, omul de afaceri Ion Ţiriac trage un nou semnal de alarmă în ceea ce priveşte lipsa infrastructurii din România. Fostul tenismen a spus că birocraţia este principalul motiv al lipsei drumurilor. Ţiriac a acuzat şi modul în care s-a făcut controversatul contract cu Bechtel şi a tras singur concluzia- nici contracte nu ştim să facem.

"Toata problema merge de sus de la management si merge de la legile prea complicate adica sunt o mie de legi care faci conetstatie la contestatie si dupa aia platesti un miliard jumatate si fara sa faca nimic. Bechtel are dreptate toti ne iau de prosti nici un contract nu stim sa facem".

PROMOTIE LA eMAG! TOATE OFERTELE POT FI GASITE AICI!!!