Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incident la conferinţa lui Lucescu. "E acelaşi lucru dacă te lovesc cu o piatră sau ..."

Monday, 05 March 2018, 10:14 Sursă: REALITATEA.NET

Ecoul celor întâmplate în derby-ul PAOK - Olympiakos e puternic în Grecia şi, în aşteptarea unei decizii din partea federaţiei, care ar trebui să vină luni, evenimentele sunt, încă, întoarse pe toate feţele. La fix o săptămână de la momentul în care Oscar Garcia, antrenorul lui Olympiakos, ajungea la spital ca urmare a unei role de hârtii cu care a fost lovit în buză, un bărbat necunoscut oamenilor care s-au ocupat de organizarea conferinţei lui Răzvan Lucescu a încercat să-l pună în dificultate pe antrenorul român, dar a sfârşit prin a fi scos din sală.

Pentru că în Grecia s-a creat o adevărată dezabatere naţională despre cât de rău te poate lovi o rolă de hârtie, bărbatul a mers la Răzvan Lucescu cu o piatră într-o mână şi o hârtie în cealaltă şi l-a întrebat pe antrenorul român: "E acelaşi lucru dacă te lovesc cu o piatră sau cu o rolă de hârtie? Campionatul nu se câştigă cu o rolă de hârtie".

Nedorind să între în jocul interlocutorului său, Lucescu Jr. a transmis, calm, că nu i se pare corect demersul jurnalistului, iar acesta a fost scos, imediat, din sala unde se desfăşura conferinţa de presă a antrenorului lui PAOK.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT