FRF neagă acuzaţiile ucrainienilor

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET
Însoţitorul arbitrilor de la partida Steaua - Dinamo Kiev, Mircea Mihail, a reacţionat dur la articolele din presa ucraineană referitoare la mituirea arbitrilor cehi: Sunt nişte mizerii, spune oficialul FRF.

Omul care s-a ocupat de brigada cehă care a anulat un gol valabil lui Dinamo Kiev în meciul cu Steaua dezminte acuzaţiile din presa ucraineană.

"Ce a apărut în presa ucraineană sunt doar mizerii, FRF nu are nicio legătură. Am respectat procedura şi nu s-a întâmplat nimic. Arbitrii nu au fost niciun moment singuri, fără delegatul UEFA, fără observator şi fără mine. Nu au avut cum să intre în contact cu reprezentanţii Stelei", a declarat Mircea Mihail, şeful Departamentului Organizare FRF.

De partea oficialului FRF este şi fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu.

"Procedura UEFA este foarte strictă în ceea ce priveşte arbitrii de la meciurile din Liga Campionilor. Aceştia sunt preluaţi de delegatul UEFA de la aeroport şi sunt însoţiţi în permanenţă. Singurul contact cu delegaţii echipelor este la şedinţa tehnică", a explicat Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri