Fiica lui Ilie Balaci, mesaj de mulțumire pentru SMURD

Tuesday, 23 October 2018, 17:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Lorena Balaci a anunţat că familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului fostul mare fotbalist. Mai mult, ea a ţinut să le mulţumească celor de la SMURD pentru modul în care s-au implicat şi că autopsia este o procedură normală în astfel de cazuri.

Lorena Balaci nu a mai putut continua dialogul la apariţia lui Eugen Trică, fostul ginere al lui Balaci, cei doi izbucnind în lacrimi în momentul revederii, potrivit Mediafax.

Lorena și Eugen au plecat la braţ în încăpererea unde e depus trupul fostei glorii a fotbalului românesc. Lorena a făcut aceste precizări, după ce ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că va face anchetă. 

„Ne-am autosesizat în urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat pentru că Ilie Balaci este un erou naţional, prin urmare era datoria noastă să facem acest lucru. Am constituit o echipă de control care se va deplasa la Craiova pentru a verifica exact ce s-a întâmplat în cazul lui Ilie Balaci. Se va verifica modul în care s-au respectat procedurile de preluare a pacientului, de la dispecerat la declararea decesului”, a spus Sorin Pintea. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri