FCSB ar putea juca pe stadionul „Ilie Oană”! Reacția CSM Ploiești

Friday, 05 April 2019, 12:36, Sursă: REALITATEA.NET

FCSB nu va putea disputa partidele de pe teren propriu din cupele europene pe Arena Națională. Roș-albaștrii iau în calcul stadionul „Ilie Oană”.

Adaugă părerea ta

De la sfârșitul lunii iunie, pe Arena Națională vor fi demarate pregătirile pentru cele două concerte care vor avea loc aici: Ed Sheeran (3 iulie) și Metallica (14 august), scrie gsp.ro.

Tururile preliminare ale cupelor europene se dispută în perioadele 10/18 iulie (turul 1 preliminar), 24 iulie/1 august (turul 2 preliminar), 8 august/25 august (turul 3 preliminar) și 21/29 august (play-off).

Având în vedere experiența stadionului de la Cluj afectat de Untold, cei de la FCSB s-au interesat pentru alte variante.

Una dintre ele și cea mai probabilă este arena „Ilie Oană”. Chiar dacă asta ar însemna ca roș-albaștrii să intre efectiv în „gura lupului”, știută fiind rivalitatea dintre cele două grupări.

Reacția administrației stadionului ploieștean

Arena ploieșteană a mai fost închiriată de-a lungul timpului. De exemplu, Juventus București a jucat la Ploiești un tur de campionat, când evolua în prima ligă.

FCSB a depus o solicitare pentru a disputa aici meciurile din Europa.

Stadionul „Ilie Oană” aparține municipalității și este administrat de CSM Ploiești. Potrivit legii, administratorul este obligat să accepte o ofertă de închiriere, în anumite condiții.

În cazul de față, principala condiție ar fi ca meciurile celor de la FCSB să nu afecteze sub nicio formă programul Petrolului.

Citește pe realitateasportiva.net declarația dată în exclusivitate de Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești.