Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EXCLUSIV | Un conducător din Liga 1 dă de pământ cu Burleanu: ”Cum să iei dreptul la muncă?”

Friday, 29 May 2020, 15:01 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Până la această oră, România a raportat peste 18.700 de cazuri cu coronavirus. Dintre acestea, 12.629 de persoane s-au vindecat, iar 1.240 de oameni s-au stins din viață.

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, nu este de acord cu anunțul făcut de șeful Federației Române de Fotbal și a dat de pământ cu acesta, dar și cu Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani care a declarat că susține măsura anunțată de Burleanu.

”Dacă am intrat în Uniunea Europeană și am avut exemplu Germania. Acolo au reluat competiția chiar dacă au avut trei jucători de la FC Koln depistați pozitiv. Nu știu la noi pe ce bază poți să iei o astfel de decizie. Nu poți să ne iei drepturile. Ar trebui să fim apreciați. Jucăm și pentru binele lui, pentru cel al iubitorilor de fotbal și pentru echipa națională. Dacă România ajunge la EURO cu jucători în lot din Liga 1 nu beneficiază și el de glorie? Cum să oprești competiția?

Noi pentru ce muncim? Ar trebui să avem parte de susținere. E păcat că se vorbește. Noi suntem puțin în urma Europei și ar trebui să luăm exemplul altor țări. Cum să iei dreptul la muncă?”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT