Edi Iordănescu, despre venirea la FCSB: „Să fie totul clar!”

Monday, 20 May 2019, 13:18 Sursă: REALITATEA.NET

Edi Iordănescu a vorbit pe larg despre oferta de la FCSB. Tehnicianul a explicat că discută deseori cu Gigi Becali.

Adaugă părerea ta

Iordănescu junuor mai are 3 meciuri și încă un an de contract cu Gaz Metan. Urmează o discuție decisivă cu șefii clubului privind condițiile financiare de la echipă în perspectiva prinderii playoff-ului sezonul viitor.

”Ca să fie totul foarte clar. Eu, din vară, mai am un an de contract cu Gaz Metan Mediaș. Sunt anumite condiții, desigur, e și o clauză care-ți permite să întrerupi unilateral înțelegerea, dar este o sumă foarte mare (n.r. – 300.000 de euro), imposibil pentru mine, de fapt pe care niciun antrenor nu o poate plăti.

Sunt și anumite obligații, mai ales că poziția mea este una complexă, de manager-general, dar și clubul trebuie să mă susțină”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Iordănescu junior a precizat că își sumă riscul ca, atunci când va putea negocia concret cu FCSB, să fie prea târziu. Oricum ar fi, tehnicianul a precizat că va veni la FCSB doar în condițiile lui.

”Îmi doresc continuitate, nu vreau să se spună de mine că sunt un antrenor de trei luni.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net