Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Stadionul Dinamo nu va fi gata pentru EURO 2020. Declarații incendiare făcute de președintele FRF

Monday, 27 August 2018, 18:29 Sursă: REALITATEA.NET

"Anul 2021 pare să fie în momentul de faţă termenul pentru finalizarea Stadionului Dinamo. Nu e o veste foarte bună pentru suporterii dinamovişti, dar se ştiu toate problemele privind dreptul de proprietate al acelui stadion", a spus Burleanu, potrivit Agerpres.ro. 

Acesta a menţionat că fotbalul din România se va confrunta în 2-3 ani cu o problemă privind infrastructura. "Noi considerăm că azi avem nevoie de o dezvoltare a infrastructurii la nivelul fotbalului de masă, acolo unde copiii şi juniorii noştri evoluează. Pentru că nu avem cele mai bune condiţii, terenurile sunt foarte puţine. Iar numărul copiilor care joacă fotbal este pe un trend ascendent. Şi dacă ne uităm la aceste date, peste 2-3 ani vom avea o mare dificultate, practic vom avea un număr insuficient de terenuri de joc. De aceea noi, ca federaţie, am încercat să intrăm în parteneriat cu autorităţile locale pentru finanţare. Dar FRF nu poate rezolva aceste probleme, de aceea avem nevoie de ajutorul Guvernului pentru investiţii în infrastructură", a adăugat preşedintele FRF.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. UEFA obligă ţările organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT