Detalii de ultimă oră despre jucătorul dorit cu insistență de Becali

Tuesday, 09 July 2019, 15:18 Sursă: REALITATEA.NET

Gigi Becali negociază la sânge cu un fotbalist din Liga 1. Patronul FCSB s-a înțeles cu formația jucătorului, însă nu transferul nu s-a realizat din cauza impresarului acestuia.

Adaugă părerea ta

Roș-albaștrii s-au înțeles cu Voluntari pentru transferul lui Aissa Laidouni. Gigi Becali a dezvăluit că suma de transfer pentru Laidouni este de 200.000 de euro, însă mutarea a intrat în impas din cauza impresarei fotbalistului.

Ioan Andone, managerul celor de la Voluntari, a oferit detalii despre transferul jucătorului. Oficialul clubului din Ilfov a explicat că cele două formații s-au înțeles, însă FCSB trebuie să discute cu impresara lui Laidouni.

”Cele două cluburi s-au înțeles. Acum trebuie ca Laidouni să se înțeleagă cu FCSB. El decide dacă se duce acolo sau dacă rămâne la noi. Să-și negocieze transferul. El a venit în țară și e în cantonament cu noi. Ne-a zis că își va negocia contractul, că are agenți care discută. Laidouni are impresari francezi. Domnișoara Liubliana este angajata unei firme din Franța și se ocupă de ce se întâmplă cu el în România.” 

Vezi continuarea pe realitateasportiva.net.