Declarație BOMBĂ a lui Dumitru Dragomir. Ce se întâmplă cu fotbalul românesc?

Thursday, 07 August 2014, 09:53, Sursă: REALITATEA.NET

Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj joacă, astăzi, meciurile retur în turul III din Europa League. Ce şanse au cele trei formaţii româneşti de a merge în play-offul competiţiei? La această întrebare a răspuns, pentru "ring", cel supranumit "Oracolul din Bălceşti".

Adaugă părerea ta
Astra pare a avea cea mai uşoară misiune în deplasarea de la Liberec după ce i-a învins pe cehi cu 3-0 săptămâna trecută. Clujenii au fost învinşi la limită, cu 1-0, în Belarus, de Dinamo Minsk, iar "lupii galbeni" au terminat la egalitate acasă, 1-1, cu Viktoria Plzen, formaţie obişnuită cu Champions League, scrie ziarulring.ro.
 
În urma acestor rezultate, Dumitru Dragomir dă ca sigure două formaţii româneşti în play-offul celei de-a doua competiţii europene. "Astra se duce mai departe în joc de gleznă.
 
După acel 3-0 din tur, nu au cum să piardă calificarea, Daniel Isăilă (n.r. - antrenorul Astrei Giurgiu) ştie să-şi motiveze echipa, nu vor merge acolo în vacanţă. Petrolul are meci greu cu Plzen, aia e echipă dată dracului. Păcat că au luat acel gol în final de meci. Altfel jucau dacă câştigau cu 1-0. Dar dacă ploieştenii se califică, înseamnă că-i echipă tare, e un test mare pentru ei acest meci.
 
Nu cred că Mutu va face diferenţa, toată echipa trebuie să joace bine. Nu-i un meci în care să aştepţi sclipirea unui jucător, sunt obligaţi să marcheze în deplasare. Va fi un meci tacticizat, zic eu. La CFR, eu nu văd un meci aşa dificil. Cei de la Dinamo Minsk nu au o echipă aşa grozavă. Pot trece mai departe. Este clar că, din cele trei, Petrolul are cel mai dificil meci. Cred că două merg, cu siguranţă, mai departe, perfect ar fi să meargă toate", a declarat, pentru "ring", fostul preşedinte al LPF.
Mai multe pe ziarulring.ro.