Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cumpără Becali Dinamo? Declarația care nu mai lasă loc de interpretări

Thursday, 31 October 2019, 13:33 Sursă: REALITATEA.NET

Patronul lui Dinamo a anunțat ieri că vrea să vândă 51% din acțiunile clubului pentru 1 leu + 500.000 de euro, sumă ce reprezintă datoriile către jucători și furnizori.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, anunță că Dinamo va avea de suferit în viitorul apropiat. Oficialul vicecampioanei este de părere că investitorii nu se vor înghesui să investească la clubul din Ștefan cel Mare.

„Eu cred că nu se vor înghesui investitorii pentru că, după 30 de ani de la Revoluţie, lucrurile au devenit mult mai clare. Şi am mai spus-o în această emisiune, Dinamo are probleme foarte mari: terenul e al cuiva, tribunele ale altcuiva, lojele ale altcuiva, deci acolo e o încurcătură totală.

Ei trebuie să găsească un om gen Becali, care, când a cumpărat Steaua, a cumpărat-o de bună credinţă. Ce s-a întâmplat după aceea s-a văzut. Asta e situația de acum. Dar acum nu cred că cineva se mai bagă să investească fără să fie foarte clară tranzacţia aia. Şi acolo nu e clară deloc. De aceea cred că Dinamo va avea mari, mari, mari probleme în viitor” a declarat Helmuth Duckadam.

Întrebat dacă Gigi Becali ar putea cumpăra Dinamo, Duckadam anunță că nu se pune problema pentru o astfel de decizie din partea patronului FCSB. Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT