Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CFR Cluj, campiona României? Propunerea ”Regelui” pentru finalul sezonului: ”Voiam campionat cu 18 echipe!”

Friday, 10 April 2020, 15:04 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

”Regele” este de părere că Liga 1 ar trebui să se încheie în funcție de clasamentul actual. Astfel, CFR Cluj ar fi campioana României pentru al treilea sezon consecutiv.

De asemnea, antrenorul Viitorului își dorește ca nicio echipă din primul eșalon să retrogradeze, iar primele 4 echipe din Liga a 2-a să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc pentru un campionat care să aibă 18 echipe.

“Pentru mine e mai important sezonul care vine. Sezonul care se termină, să se termine aşa cum e. S-a jucat deja 70-75% din meciuri. Cum ne-a prins, asta e. Şi să vină cei din Divizia B… oricum voiam campionat cu 18 echipe. Să vină şi cele din B şi să se ia de la zero. E criză!

Preocuparea numărul 1 trebuie să fie cum ne organizăm de la anul încolo. Eu văd că şi la UEFA şi la FIFA preocuparea lor e ce fac de la anul, nu acum. De aceea au amânat un an de zile turneul final. Mai contează sfârşitul de campionat, când pericolul numărul 1 e sănătatea?

După aceea, noi trebuie să dăm tururi de calificări, să jucăm din două în două zile… Atunci nu mai contează jucătorul. Lasă-i să joace, doar să fie acolo şi să jucăm meciurile doar ca să fie.”

Citește continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT