Cazul fotbalistului RĂPIT: anunţul făcut în această dimineaţă de autorităţi

Monday, 30 May 2016, 11:17, Sursă: REALITATEA.NET

Fotbalistul Alan Pulido, care fusese răpit sâmbătă seară în nordul Mexicului, a fost salvat de poliţişti, informează BBC News.

Adaugă părerea ta

Potrivit autorităţilor, fotbalistul internațional mexican al echipei elene Olympiakos Pireu este acum în siguranţă şi nu este rănit. Totuşi, fotografiile publicate de presa mexicană îl arată pe sportivul în vârstă de 25 de ani bandajat la mâna dreaptă.

Deocamdată nu au fost date publicităţii mai multe informaţii legate de autorii răpirii, de motivele pe care aceştia le-au avut atunci când au pus totul la cale sau dacă au cerut o răscumpărare.

Alan Pulido a fost răpit sâmbătă, 28 mai, în nordul Mexicului. Maşina sa a fost interceptată de mai multe vehicule, când jucătorul se întorcea de la o petrecere cu prietena sa, lângă orașul său natal, Ciudad Victoria. Localitatea este capitala statului Tamaulipas, din nord-estul Mexicului, o regiune puternic afectată de crima organizată.

Fostul club al lui Pulido, Tigres, și-a exprimat pe Twitter solidaritatea cu familia jucătorului. Între Tigres și Pulido există de doi ani un litigiu, gruparea din Monterrey considerând că jucătorul mai era sub contract cu ea atunci când s-a transferat în Europa.

Pulido, un atacant de 25 de ani, a făcut parte din lotul Mexicului pentru Cupa Mondială 2014, dar nu a fost convocat pentru ediția din acest an a Copei America, potrivit Agerpres. În acest sezon, el a marcat cinci goluri în opt meciuri pentru Olympiakos, campioana Greciei. Selecționerul Mexicului, Carlos Osorio, a declarat recent că Pulido are valoare de națională, dar nu-l cheamă la lot pe jucător din cauza litigiului existent între acesta și Tigres.