Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Cazul Djokovic la US Open, o exagerare? “Oglinda ipocriziei și cruzimii din lumea defectată în care vom trăi”

Saturday, 12 September 2020, 14:45 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Controversa din jurul acestei decizii este departe de a fi încheiată, iar președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, consideră că Djokovic este o victimă în acest caz.

Novak Djokovic s-a oprit în optimile de finală la US Open. În timpul meciului cu spaniolul Pablo Carreno-Busta, la scorul de 5-6 în primul set, sârbul a avut un gest de frustrare care l-a costat scump. Mingea trimisă de către liderul mondial a lovit-o în zona gâtului pe arbitra de linie Laura Clark, care s-a prăbușit pe teren.

După îndelungi discuții, Novak Djokovic a pierdut meciul, dar și tot ce a câştigat la această ediţie a turneului american: suma adunată şi punctele obţinute.

Ulterior, Djokovic și-a cerut scuze și a precizat că trebuie să ia acest incident ca pe o lecție.

VREMURI DE SPERIAT: “Cazul DJOKOVICI”, oglinda IPOCRIZIEI și CRUZIMII din LUMEA DEFECTATĂ ÎN CARE VOM TRĂI!

“Dosarul D nu e decât formularul care adună pentru semnătură toate lașitățile și pregătește eliminarea bunului simț din tenis. Și din tenis.”

Mă pregăteam de câteva zile să-mi exprim furia pentru ceea ce i s-a întâmplat marelui campion sârb care, împreună cu ceilalți doi GRANZI, Federer și Nadal, pot fi exemple de sportivitate și inteligență aplicată în sport, pentru restul sportivilor de performanță.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT